fluks kwam er als oplossing voor onze eigen frustraties. We zoeken op wat een stad ons te bieden heeft maar zijn ontgoocheld als we het resultaat van onze zoekopdracht zien.

Wat soms simpel lijkt, blijkt achteraf heel moeilijk te vinden op het internet. Of je vindt het wel maar dan past de informatie niet netjes op het scherm van je smartphone. Of wordt het te complex voorgesteld, laadt de pagina te traag, krijg je vervelende advertenties te zien, …

Af en toe heb je geen inspiratie om iets op te zoeken en wil je gewoon snel een overzicht vinden met opties waaruit je kan kiezen.

En dus daarom fluks:

Superhandige mapjes van allerhande dingen waar bewoners en bezoekers online naar zoeken maar nooit snel genoeg vinden. Zoeken wordt overbodig want alles staat netjes verzameld op fluks in een handig overzicht per thema.
Duidelijk, simpel en snel in gebruik.

Hoe gaat fluks te werk?

fluks verzamelt informatie dat het online en offline vindt en giet die in een gemakkelijke interface. De bronvermelding vind je onder het knopje.

Daarnaast willen we ook exclusieve informatie tonen op fluks die je nergens online vindt. Als het maar nuttig is voor de bezoeker of inwoner van de stad. Zoals overzichtskaarten met gratis WiFi hotspots, broodautomaten, kledingcontainers, glasbollen enzovoort. We maken er werk van!

Alles wat je zoekt, vind je voortaan snel terug in jouw stad. Veel plezier!