Inclusieve stadsbeleving

Je stad succesvol in de markt zetten, doe je inclusief: niet enkel bezoekers aantrekken maar ook je aanbod samenbrengen en toegankelijk maken voor bewoners, ondernemers, studenten, kinderen, senioren, enzovoort. Zo eenvoudig mogelijk en dus voor iedereen.

Bij fluks staat de gebruiker van de stad of gemeente centraal. fluks is de oplossing voor een versnipperde informatieplicht en voegt een nieuwe, digitale, overkoepelende dimensie toe aan de marketing van jouw stad. fluks groepeert en presenteert het plaatselijk aanbod in een eenvoudig te gebruiken interface.

Op die manier trekt fluks een groter en gevarieerder publiek naar de stad en wordt de emotionele waarde van de stad versterkt. En dat schept een band. Inwoners en bezoekers worden geprikkeld om de stad te ontdekken en te gebruiken. Zo ontstaat er dynamiek die de stad doet groeien. En als iets groeit dan leeft het op.

Het complexe simpel maken

fluks kwam er als oplossing voor onze eigen frustraties. We zoeken op wat een stad ons te bieden heeft maar zijn ontgoocheld als we het resultaat van onze zoekopdracht zien.

Wat soms simpel lijkt, blijkt achteraf heel moeilijk te vinden op het internet. Of je vindt het wel maar dan past de informatie niet netjes op het scherm van je smartphone. Of wordt het te complex voorgesteld, laadt de pagina te traag, krijg je vervelende advertenties te zien, …

Af en toe heb je geen inspiratie om iets op te zoeken en wil je gewoon snel een overzicht vinden met opties waaruit je kan kiezen.

En dus daarom fluks:


Superhandige mapjes van allerhande dingen waar bewoners en bezoekers online naar zoeken maar nooit snel genoeg vinden.


Alles staat netjes verzameld op fluks in een handig overzicht per thema.


Wie fluks heeft gevonden, zoekt niet meer.
fluks is duidelijk, simpel en snel in gebruik.

Contacteer fluks voor prijzen

Ik zet mijn stad op de kaart!